pondělí 12. května 2014

Tak alespo že v tom mám systém

Zdravím.

Tak jak jste si užili víkend? Já docela pracovně a taky učebně. To jsou sakra slova... No v sobotu jsme celá rodinka pořádně pracovali. To víte, rodičová se rozhodli že se budou dávat nové podlahy, a tak se zde brodíme h hromadě prachu a staryých věcí. Ale o tom jsem vám už vlastně psala.
K tomu všemu bylo venku vážně hezky. V neděli se ale obloha zase zatáhla - fuj. No a tak jsem se celá nadšená pustila do učení. Jo, maturita je prostě svině. A tak jsem si u toh alespoň vychutnala moc dobré ovoce! Na večer už mi to vážn nelezlo do hlavy, tak jsem se raději pustila do sledování The Big Bang Theory. Jsem ale na sebe pyšná že v tom mám tak krásný systém, ha! Všechno si hezky šťítkuji, podrthávám, dávám do složek... snad mi to vydrží celou dobu.
Dneska ráno jsem si vychutnala moc dobrý croissant, a k tomu kakao z mého oblibeného finského hrníčku s mumínkem! Ach, je mi 19 a stále mám radost z takových blbůstek. No co, je mi to vlastně jedno. Ať už je ta maturita za mnou... prosím. Mějte se hezky, však já se zase ozvu!

2 komentáře:

  1. Tolik chváli si snad ani nezasloužíme. :) Jsme rády, když se na náš blog někdo rád vrací a to nejen třeba kvůli novinkám s klukama, ale i proto, že Vám příjdeme sympatické my. :) Musím uznat, že mě také zahřálo u srdce, když je třeba jen někdo šťatný z mého follownutí. :) Kdykoliv si budeš chtít popovídat, můžeš mi přes DMka na twitteru napsat, ráda si popovídám. :) A přeji hodně štěstí u maturit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám radost z různých blbostí, co je na tom. :) Mimochodem jak dopadla maturita? Nebo tě to ještě čeká? ;)

    OdpovědětVymazat