neděle 8. června 2014

Summer 2014

Zdravím!
Taky je u vás tak náherné počasí??? To je bomba! K tomu všemu když má člověk už prázdniny, co víc si přát. No, co že se to dělo v posledních dnech? Nic zajímavého vám musím říct. V pátek jsem si zašla pro maturitní vysvědčení a hurá, mohla jsem oficiálně zakončit střední, a začít nejdelší prázdniny!!! Hlavně že máme to sluníčko.
Včera jsme vyrazili s rodinkou a známými na moc dobrý oběd, a pak jsme ještě večer grilovali. Konečně! Zase jsou tady ty dlouhé a teplé večery, a zase začíná moje oblíbená grilovací sezóna. A tak jsem pořídila jednu selfie když jsme jeli domů.
  Dneska jsem se hezky válela u bazénu, nebo v něm. To jo, když je venku přes 30 stupňů, voda má něco kolem 26° tak proč toho nevyužít že ano? Takové teploty mají vydržet až do středy, takže plány na příští týden mám hotové. Občas nějaká ta dobrotka, a mám se božsky. 
Zase se vám někdy ozvu. Ti co už taky prázndninujete tak si to užívejte, a vy co ještě máte školu nezoufejte, však ony ty prázdniny jsou stále blíž a blíž.

1 komentář:

  1. Já už mám taky konečně prázdniny. :D :) Vlastně je mám skoro už od května, ale občas jsem se musela něco naučit a udělat nějakou zkoušku. :D No a grilování, to je taky moje. ;)

    OdpovědětVymazat