úterý 28. října 2014

BB and make-up

Rozhodla jsem se vám sem napsat něco o make-upu který teď používám. Dlouhou dobu jsem používala BB cream od Garnieru. Opravdu mu perfektně seděl a vždycky všechno zakryl. Ale nevím jestli se časem začal nějak kazit ale prostě mi nějak změnil barvu takže vždycky když jsem si ho dala na obličej tak jsem pak byla oranžová jako pomeranč. Proto jsem si koupila nový, a zjistila jsem že ten starý nijak vadný nebyl protože nový BB mi dělal to samé. Netuším kde se stala chyba a tak jsem od té doby musela začít pátrat po novém make-upu.


Problém mé pleti je takový, že je docela hodně suchá, takže vždycky když jsem použila nějaký korektor, na to makeup a pudr tak jsem pak vypadala jak kapr - ksycht plný šupin. A v poslední době mi na tváří přibývá stále víc a víc pupínků jako kdybych snad teď měla být v pubertě (a to mi za chvíli bude 20) hahaha. Další problém u mě byl takový, že buďto byla některá část mého makeupu moc světlá že jsem byla bílá jak stěna, a nebo naopak ten stejný problém jako u Garnieru - tmavé fleky na obličeji. Nedávno jsem si koupila od MissSporty makeup (byl jen za 59 kč) který mi v obchodě seděl, ale když jsem ho doma vyzkoušela při normálním světle - bum zase ze mě byla paní pomeranč. Vrr!


Už jsem si začala myslet že se prostě budu muset přestat malovat, a začít chodit mezi lidi z ksychtem plným beďarů (nemyslete si že se plácám makeupem každý den, to fakt ne). Ale pak jsem v Avonu našla jeden BB cream za velice dobrou cenu a tramtadadá konečně jsem našla makeup mých snů! Sedí mi odstín, hezky se na pleť nanáší, kryje a dlouho vydrží. Určitě ho můžu všem doporučit, podle mě sedne každému. Byl ve dvou odstínech já mám ten světlejší. 


1 komentář:

  1. Já používám BB krém od Avonu (jsem teď Avon Lady :-)) a jsem s ním docela spokojená, líbí se mi, že je to krém a make-up zároveň a dobře se roztírá a nedělá takový ty "šupinky". :-)

    OdpovědětVymazat